Biab

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’ (bouwgel in een flesje).

Een BIAB treatment is een behandeling die gericht is op het sterker en gezonder maken van je nagels. Je kan de nagel opbouwen zodat er een mooie bolling van de nagel ontstaat naar eigen wens. 

BIAB nagels zijn extra verstevigend en voelen dikker aan dan gellak maar dunner dan acryl nagels. BIAB blijft 3 tot 4 weken mooi zitten. 

Het grootste verschil met rubberbase is dat biab een bouwgel is, nog steviger en niet afweekbaar is.

De voordelen van BIAB nagels

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien.

  • Verstevigt uw nagels
  • Herstelt beschadigde nagels
  • Egaliseert oneffenheden in de nagel
  • Heeft een sterke hechting

Voor wie?

BIAB nagels zijn geschikt voor iedereen. 

Heb je korte, dunne, fijne en flexibele nagels? Dan biedt BIAB ook voor jou een oplossing voor een mooie egaliserende nagel. Je nagels worden ook een stuk steviger dankzij het gebruik van BIAB.

BIAB wordt aangebracht door eerst de natuurlijke nagel te vijlen om betere hechting te creëeren. Daarna wordt er een dun laagje BIAB aangebracht. Je kan de nagel ook gaan opbouwen tot de gewenste stevigheid bereikt is, dan eventueel een color coat en vervolgens een top coat aanbrengen.

Gebruik na de BIAB behandeling bij voorkeur elke dag wat nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat de nagels in topconditie blijven! We werken enkel met de beste merken van topkwaliteit.