Spa manicure

Spa manicure is een complete hand- en nagelverzorging die de huid hydrateert en fluweelzacht maakt en de nagels gezonder maakt.

Wat kan je verwachten?

Eerst voeren we een basis manicure uit gevolgd door een peeling met lindebloesem die de dode huidcellen verwijdert en de huid zijde zacht maakt.

Vervolgens geniet je van een heerlijk relaxerend geurend manicurebadje met bruisballetje .

Daarna voeden we de handen met een intens masker met goudsbloemextract met uitsluitend plantaardige oliën en wordt gevolgd door een heerlijke handmassage.

Als afwerking geven we de nagels nog een transparante lak die voor een mooie en glanzend uitstraling zorgt.

We werken voor deze behandeling met de producten van Bio Balance die gigantisch veel natuurlijke plantenextracten bevatten en van hoogstaande kwaliteit zijn .

Het geheim voor stralende handen

Basis manicure

De basis manicure omvat nagelverzorging, ontsmetten, in vorm brengen van de nagels, nagelriemen verzorgen door middel van nagelriemolie, handmassage en afgewerkt door een transparante nagellak.

E-manicure

De E-manicure is een uitgebreide nagelverzorging waarbij gebruikgemaakt wordt van de frees waarmee de dode huidcellen verwijderd worden.

Deze manicure omvat nagelverzorging, ontsmetten, in vorm brengen van de nagels, nagelriemen verzorgen door middel van nagelriemolie, handmassage en afgewerkt door een transparante nagellak.